Make up

Barbara Bort is een decoratieve lijn met Italiaanse allure en kwalitatief hoogstaande en verfijnde producten.

Een uitgebreide mogelijkheid voor ieder huidtype. Barbara Bort is een decoratieve lijn met Italiaanse allure en kwalitatief hoogstaande en verfijnde producten. Een uitgebreide mogelijkheid voor ieder huidtype.

 Wimpers in de krul met LashPerfection, de verwarmde wimperkruller

De Divaderme ´LashPerfection´ is een verwarmde wimperkrultang die je wimpers beter, steviger en langduriger krult dan de gebruikelijke (soms pijnlijke!) wimpertangen. Dit alles, zonder je wimperhaartjes te breken. Het gebruik is even eenvoudig als effectief. Je zet de wimperkruller aan voordat je mascara aanbrengt. Zodra het rode puntje bovenop wit is geworden, is de kruller warm genoeg. Nadat je mascara hebt aangebracht en deze laag droog is, til je met de verwarmde spiraal de wimpers van je ooglid op bij de aanzet en houd deze ongeveer 10 seconden zachtjes naar achteren gedrukt. Leg de kruller horizontaal tegen de wimperhaargrens aan en draai dan een kwartslag naar binnen, zodat je wimpers goed gaan krullen. Het resultaat is in één woord 'magnifico'!

De minerale make-upproducten van freshMinerals zijn de meest natuurlijke make-upproducten die je op je huid kunt aanbrengen. De foundations bestaan uit een mix van natuurlijke mineralen en natuurlijke pigmenten. Deze zijn volledig samengesteld zonder overbodige hulpstoffen (‘fillers’) die je bij andere minerale merken nogal eens tegenkomt, zoals o.a. talkpoeder en nylon. De samenstelling is vrij van talk, oliën, wassen, parfums, kleurstoffen, conserveringsmiddelen en andere (petro)chemische of synthetische stoffen die de poriën kunnen verstoppen of de huid kunnen irriteren.  De freshMinerals producten laten je huid volledig ademen, zijn waterafstotend en blijven 24 uur puntgaaf zitten.