content image
content image- 1561031623
This phantom sticky

Bonne Ambiance:

uw Skincare Professional

Bij schoonheidssalon en huidverzorgingswinkel Bonne Ambiance Totaal Cosmétique staat u centraal. U vindt hier een fijne ambiance waar u geheel tot rust kunt komen en uw schoonheid optimaal ervaart. Zowel voor dames als heren, van elke leeftijd. 

Compleet aanbod

U wilt alleen het beste voor uw huid en uitstraling? Bij Bonne Ambiance heeft u de keus uit een volledig en professioneel aanbod. Naast adviezen en behandelingen voor huidverbetering  kunt u terecht microneedling, dermabrasie, lichaamsbehandelingen of kleur- en make-up advies, zodat u ervaart wat perfect bij u past.

Anti-aging met kwaliteitsproducten

Dé autoriteit op het gebied van anti-aging zijn Bdr, Priori Skincare® en Jan Marini. Met deze producten en gezichtsbehandelingen bereikt u direct zichtbaar effect. Ook met de hoogstaande producten boekt u fantastische resultaten op het gebied van verzorging, hydratering en anti-aging van uw huid.

Huidverzorgingswinkel

In de compacte huidverzorgingswinkel vindt u naast Bdr, Priori Skincare® en Jan Marini ook een aantrekkelijk scala aan essentiële oliën van Chi, make-up van Barbara Bort, John van G en freshMinerals.
Samen met u haal ik het beste uit uw uitstraling. In een prettige ambiance, zodat u helemaal uzelf kunt zijn.

 

content image

Maak een afspraak bij  Bonne Ambiance en ……..Enjoy shopping in mijn webshop!

Maak nu een afspraak voor een behandeling of arrangement. Stuur een mail naar info@bonneambiance.nl of bel: 0316-341584.

Astrid van Gerder – uw Skincare Professional