Bonne Ambiance:

uw Skincare Professional

Bij schoonheidssalon en huidverzorgingswinkel Bonne Ambiance Totaal Cosmétique staat u centraal. U vindt hier een fijne ambiance waar u geheel tot rust kunt komen en uw schoonheid optimaal ervaart. Zowel voor dames als heren, van elke leeftijd. 

Compleet aanbod

U wilt alleen het beste voor uw huid en uitstraling? Bij Bonne Ambiance heeft u de keus uit een volledig en professioneel aanbod. Naast adviezen en behandelingen voor huidverbetering  kunt u terecht microneedling, dermabrasie, lichaamsbehandelingen of kleur- en make-up advies, zodat u ervaart wat perfect bij u past.

Anti-aging met kwaliteitsproducten

Dé autoriteit op het gebied van anti-aging zijn Cosmedix®  JanMarini® en Bdr. Met deze producten en gezichtsbehandelingen bereikt u direct zichtbaar effect. Ook met de hoogstaande producten boekt u fantastische resultaten op het gebied van verzorging, hydratering en anti-aging van uw huid.

Huidverzorgingswinkel

In de compacte huidverzorgingswinkel vindt u naast Cosmedix®  JanMarini® en Bdr ook een aantrekkelijk scala aan essentiële oliën van Chi, make-up van Barbara Bort, John van G en freshMinerals.
Samen met u haal ik het beste uit uw uitstraling. In een prettige ambiance, zodat u helemaal uzelf kunt zijn.

 

Maak een afspraak bij  Bonne Ambiance en ……..Enjoy shopping in mijn webshop!

Maak nu een afspraak voor een behandeling of arrangement. Stuur een mail naar info@bonneambiance.nl of bel: 0316-341584.

Astrid van Gerder – uw Skincare Professional