content image
content image- 1561031623
This phantom sticky

Priori Cellular Recovery

Wat is het?

Een cellulaire DNA-herstel booster voor elke huid bij elke willekeurige productlijn om de huid een herstellende boost te geven.

Hoe werkt het?

Het bevat het unieke DNA Enzym Complex™ dat het DNA-herstel van het lichaam nabootst. Dit complex helpt om schade aan het DNA (veroorzaakt door vrije radicalen) te voorkomen en/ of te herstellen.

Wat maakt het uniek?

 Het DNA Enzym Complex™ maakt gebruik van drie verschillende natuurlijke liposomen, die voorkomen in natuurlijke DNA reparatie-enzymen van botanische en microbiële bronnen. Ze repareren cellulaire schade met anti-oxidanten en anti-inflammatoire bestandsdelen die tevens een huidverzachtende en kalmerende werking hebben. Het hyaluronzuur zorgt voor een superieure vochtbindende werking.

Waarom zou ik het gebruiken?

Om uw huid in een optimale conditie te houden. Het is namelijk aangetoond dat DNA reparatie-enzymen de effecten van schadelijke UV-straling helpen te verminderen. Deze voorkomen fijne lijntjes, rimpels en onregelmatige pigmentatie.

PRIORI® introduceert een nieuwe stap in de strijd tegen huidveroudering. 

Cellular Recovery Serum 

content image

Hoe moet ik het gebruiken?

Gebruik PRIORI® Cellular Recovery Serum als tweede stap in uw verzorgingsroutine, dus na het reinigen en vóór de toepassing van andere crèmes. Het werkt nog beter in combinatie met anti-oxidant behandelingen, evenals ondersteunende huidverbeterende producten van PRIORI®. Dit zal de correctie en herstel van de beschadigde en/ of ouderwordende huid versnellen.

Gebruik 1 tot 2 maal daags. Volg de aanwijzingen van uw Skin Care Professional voor een optimale werking en resultaat.

PRIORI® introduceert een nieuwe stap in de strijd tegen huidveroudering

VOORDELEN • Vermindert fijne lijntjes en rimpels aanzienlijk. • Levert krachtige DNA-reparatie enzymen aan de huid. Vertraagt en voorkomt het verouderingsproces. • Bevat krachtige antioxidanten met anti-inflammatoire bestandsdelen. • Geschikt voor de gevoelige en beschadigde huid dat is veroorzaakt door verschillende omgevingsfactoren en uw levensstijl. • Vrij van geur en kleurstoffen en minerale oliën. • Niet comedogeen, dermatologisch getest en op water gebaseerde serum voor alle huidsoorten.

DNA is de sleutel tot alle leven en alle activiteiten in het cellulair metabolisme. Het is het belangrijkste element van onze gezondheid en uiterlijk. Echter, UV licht en andere bronnen van giftige vrije radicalen brengen schade aan ons DNA, die leiden tot vroegtijdige huidveroudering, afsterven van huidcellen en soms.