Geef je huid nu de optimale boost!

Geef je huid nu de optimale boost!

Geef je huid nú de optimale boost!  

Nu de herfst is volle gang is, is het tijd om je huid aan te pakken.

De huidverbeterende methode van Bonne Ambiance maakt het mogelijk de huidconditie écht te verbeteren en huidverjonging onder controle te houden, want een gladde, gelijkmatige huid staat voor vitaliteit, schoonheid, gezondheid en jeugd.

Dit is hèt moment voor jouw kuur want bij een kuursessie van 6 behandelingen ontvang je nu een Cosmedix startset met 4 producten – ter waarde van vijfentachtig euro cadeau.

Je merkt het verschil al na een eerste kuurbehandeling.

 Om het resultaat te optimaliseren, raden we een kuur aan van een 6 behandelsessies. Het dagelijkse thuiszorgritueel, naast aanvullende behandelingen is dé sleutel tot succes van een verbeterende huidconditie op lange termijn.

Je ervaart na een behandeling dat de huid er zichtbaar gladder, regelmatiger, strakker en steviger uitziet. Alle functies worden geactiveerd en dit blijft nog dagen zichtbaar.

In kuurverband ervaar je een ongelofelijke huidverjonging.

Dus wil jij jouw huid verjongen of heb je last van pigment, rimpels, lijntjes, een huid met grove poriën, een onrustige huid, droge huid, vette huid of een huid waarbij de conditie echt aan verbetering toe is?

Wij kunnen je daar zeker mee helpen!

Hoe? Neem contact met ons op en je zult verbaast zijn hoe snel we jouw huid kunnen verbeteren!

Er zijn verschillende KUUR-behandelingen mogelijk. Iedere huid is tenslotte anders. Daarom wordt een kuur altijd helemaal op maat gemaakt en gaan we samen voor het beste resultaat!

We staan graag voor je klaar op:

tel. 0316-341584 of info@bonneambiance.nl

www.bonneambiance.nl