De huidtherapeut van Cosmetique Totale

Cosmetique Totale is een zelfstandige organisatie van huidtherapeuten die op meer dan 200 locaties in Nederland werken. Zij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige medische behandelmethoden voor definitieve ontharing, het verwijderen van tatoeages, acne, littekens, kalknagels, pigmentvlekken, couperose, huidverjonging en huidverbetering. Alle huidtherapeuten hebben de opleiding HBO Huidtherapie voltooid en zijn lid van Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH).

Gecertificeerde huidtechnieken

Als het gaat om jouw huid is niets zo belangrijk als veiligheid en effectiviteit. Cosmetique Totale werkt alléén met hoogwaardige medische apparaten en producten waarvan het resultaat wetenschappelijk is bewezen. Alle lasers hebben het CE- en FDA-certificaat op de apparatuur.

 

Vergoedingen 

Ben je aanvullend verzekerd? Dan komen de meeste Cosmetique Totale-behandelingen voor het gezicht in aanmerking voor een vergoeding door je zorgverzekeraar. De hoogte van de vergoeding hangt af van je polis en kan verschillen per zorgverzekeraar. Neem daarom contact op met je verzekeraar en plan direct je eerste gesprek in met onze specialiste.

 

Huidproblemen

Huidproblemen bestaan er in alle vormen en maten. Vaak worden huidproblemen als (cosmetisch) storend ervaren. Gelukkig kun je nu iets aan jouw huidprobleem laten doen. Onze HBO huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van diverse huidaandoeningen, zoals bijvoorbeeld acne, littekens, couperose, pigmentvlekken en schimmelnagels. Ook voor het definitief verwijderen van ongewenste haargroei of het laseren van tatoeages kun je bij ons terecht. Hieronder een overzicht van de mogelijke behandelingen.

  • Definitief ontharen
  • Acne littekens
  • Couperose / rosacea
  • Pigmentvlekken
  • Litteken behandeling
  • Kalknagels
  • Striae
  • Laseren van tatoeages

 

Maak een vrijblijvende eerste afspraak

Boek direct een intakegesprek en ontdek wat Cosmetique Totale voor jouw huid(aandoening) kan betekenen. Onze specialiste, Dionne staat je graag te woord tijdens een eerste adviesgesprek, voorafgaand aan de behandeling(en). Het intakegesprek is helemaal gratis, dus waarom langer wachten?

Bel. 0316-341584 of mail naar info@bonneambiance.nl