content image
content image- 1561031623
This phantom sticky
content image

Arrangementen

 

In de schoonheidssalon verzorg ik uw huid met kwaliteitsproducten en behandelingen, specifiek afgestemd op uw huidtype en –conditie. De werking hiervan is direct zichtbaar en dermatologisch bewezen. Ook bij een hypoallergene huid kan ik u van dienst zijn; de merken Bdr, Priori®, Jan Marini Weleda en être Belle zijn uiterst geschikt voor de zeer gevoelige huid.

Huidanalyse                                                                                                      

De basis van de juiste gezichtsbehandeling ligt bij een professionele huidanalyse. Hiervoor maak ik gebruik van de Skin Scanner. Met dit unieke huidanalyseapparaat meet ik uw huidconditie. U kunt dan zelf ook zien hoe uw huid is gehydrateerd en waar uw huidpigmentatie nog de nodige aandacht verdient.

Anti-aging advies

Wilt u weten wat Bonne Ambiance voor u kan betekenen? Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend consult. Op basis van de huidanalyse neem ik met u uw wensen en verwachtingen door, waarna ik u een professioneel anti-aging advies kan bieden.

U wilt toch ook het beste voor uw huid? Bel nu voor een afspraak: 0316-341584.

 

Persoonlijke aandacht, verzorging en ontspanning: de speciale verwenarrangementen van Bonne Ambiance bieden u luxe en weldaad voor lichaam en geest. U kunt uw eigen programma samenstellen, of u kiest uit een aantal arrangementen, waarin gezichtsverzorging en massages zijn gecombineerd.

Kunt u al genieten van het vooruitzicht van een heerlijke peeling, zodat uw huid weer zijdezacht wordt of een inwrijving met een verzorgend serum? Gun uzelf een weldadige oppepper met de verwenarrangementen van Bonne Ambiance.